ZEN LA ȚARĂ

Casă de vacanță Scăriga

Clienți recurenți, tot ZEN, tot relaxare dar cu o nouă provocare: o casă de vacanță la câțiva zeci de km de Bacău cu două camere și un hol mai mare...

Zen_la_tara_Picture2

Amenajare parter

Pereții albi cu textură în relief, nuanțele de lemn, materialele din țesături naturale sunt cele care formează atmosfera de relaxare din această casă

Zen_la_tara_Picture1
Zen_la_tara_Picture17
Zen_la_tara_Picture14
previous arrow
next arrow

Spațiul de la parter a fost proiectat pentru a încuraja socializarea și relaxarea. Mobilierul Karup cu linii simple, note rustice și materiale naturale pune accentul pe funcțiune, ergonomie și stil și este suficient pentru a asigura nevoile familiei, dar și pe cele ale workshop-urilor care au loc aici.

Zen_la_tara_Picture6
Zen_la_tara_Picture7
Zen_la_tara_Picture8
previous arrow
next arrow

Detalii amenajare parter

Ancadramentele de lemn de pe peretele posterior intăresc atmosfera rustică și invită la relxare prin plasarea lor în acord cu proporția de aur folosită în arhitectură încă din antichitate. Aspectele de geometrie sunt percepute și simțite mereu chiar daca de multe ori ele rămân neconștientizate.

Zen_la_tara_Picture9
Zen_la_tara_Picture10
Zen_la_tara_Picture11
previous arrow
next arrow

Detalii amenajare parter

Masca sobei a fost construită din caramidă roșie pentru a aduce un aport suplimentar de culoare, dar și pentru a integra în spațiu căldura acestei texturi. Spațiul a fost împărțit în două zone una pentru soba metalică și încă una pentru depozitarea lemnelor pentru foc.

Zen_la_tara_Picture12

Amenjare spțiu în stil rustic modern

Elementele simple naturale, căldura și confortul stilului rustic se înâlnesc în toate încăperile.

Zen_la_tara_Picture13

Grinzile expuse, lavițele, sobele, fotoliile joase tip saltea, obiectele de decor vintage și textura aspră a pereților se îmbină perfect pentru a crea spații unice și relaxante

Zen_la_tara_Picture14

Amenajare dormitor principal

Patul matriomonial a fost special conceput din grinzi lamelare de 10*10 cm. Tăblia patului este asigurată de lavița plasată pe intreaga lumgime a camerei.

Zen_la_tara_Picture16

În zona geamului, am mărit dimensiunea laviței pentru a asigura un loc de relaxare suplimentar. Pe întreaga ei lungime, lavița este un și un loc de depozitare suplimentar.

Zen_la_tara_Picture17

Bucătărie rustic-modern

Elemente vechi recondiționte, elemente noi și moderne îmbinate pentru a asigura un stil rustic modern.

Zen_la_tara_Picture18

Pentru a ne încadra în bugetul stabilit la început, am refolosit mobila de bucătărie existentă. Aspectul farmhouse rustic l-am adus prin schimbarea mânerelor, aplicarea unor lamele pe uși și vopsirea în alb mat cu aspect de cretă a întregului mobilier.

Zen_la_tara_Picture19
Zen_la_tara_Picture20
Zen_la_tara_Picture21
Zen_la_tara_Picture22
Zen_la_tara_Picture23
Zen_la_tara_Picture24
Zen_la_tara_Picture25
Zen_la_tara_Picture26
previous arrow
next arrow

Intim, rustic, simplu, relaxant și care servește unor fucționalități multiple

Locație: Scăriga, Bacău
Client: Privat
Suprafață: casă 3 camere
Materiale: Lemn, țesături naturale, obiecte vintage recondiționate