Servicii amenajare interioară

Alege unul dintre pachetele noastre de servicii amenajare interioară. Împreună vom găsi cele mai inspirate soluții de design pentru casa sau afacerea ta, în funcție de bugetul și preferințele tale.

Te invităm să ne povestești despre casa visurilor tale, iar noi te vom ajuta să scoți la lumină, acele povești care se îmbină cu stilul tău și care te completează armonios. Un proiect de vis este unul la finalul căruia ești mulțumit și te regăsești într-un spațiu bine compartimentat, amenajat cu mare atenție la detalii și finisaje, și care ți se potrivește perfect.

Dacă simți nevoia de o schimbare, contactează-ne! Suntem partenerii tăi în domeniul amenajărilor interioare și vom găsi cele mai inspirate soluții pentru proiectul tău. Toate recomandările noastre vor fi personalizate pe nevoile tale, vom ține cont de gustul, stilul tău și bineînțeles, bugetul alocat.

Design interior online
de la 20 euro/ mp

 • Schiță client
 • Consultanță online
 • Propunere personalizată
 • Imagini fotorealiste

Află detalii
Design interior personalizat
de la 28 euro/mp

 • Întâlnire și evaluare
 • Imagini fotorealiste
 • Listă de cumpărături
 • Sesiune follow-up
 • Sesiune consultanță pentru cumpărături

Află detalii
Design interior complet
de la 35 euro/mp

 • Întâlnire și evaluare
 • Imagini fotorealiste
 • Listă de cumpărături
 • Implementare proiect – comandă produse și aranjarea lor
 • Livrarea proiectului la cheie

Află detalii
Great2Design_completare_5

Avem abordări creative și moderne, ne inspirăm din natură și credem în puterea culorilor de a schimba energia unei încăperi, de a transforma un spațiu obișnuit într-o amenajare interioară “wow”.

Toată creativitatea și experiența noastră este la dispoziția ta. Ba mai mult, venim cu o abordare practică și suntem alături de tine de la plan, la lista de produse, culoarea de pe perete și până la ultimul detaliu care să-ți întregească amenajarea interioară, astfel încât să se potrivească dinamicii familiei tale sau business-ului tău.

Casuta_bunicii_7

Fie că este vorba de un apartament, o casă, un proiect rezidențial, HoReCa sau un spațiu comercial, soluțiile de amenajare interioară oferite de designerii noștri vor ține cont în primul rând, de personalitatea celui care va locui acolo, de culorile care potențează spațiul și mai ales de o compartimentare corectă.

Colaborăm cu cei mai buni experți și specialiști din diverse domenii, de la arhitectură la construcții și instalații, ne bazăm mereu pe o cercetare temeinică pentru a oferi soluțiile de amenajare potrivite, de cea mai bună calitate și într-un buget adecvat.

Great2Design_completare_3

Timpul tău este prețios, iar casa ta nu mai poate aștepta. Designerii noștri nu se dau în lături de la provocări și vin de fiecare dată cu soluții ingenioase, dar în același rapide și eficiente, accesibile din punct de vedere financiar, și mai ales potrivite ție și spațiului pe care urmează să îl amenajăm.

În funcție de proiectul tău de design interior, avem mai multe variante de pachete, astfel încât poți să alegi în funcție de priorități, nevoi și complexitatea proiectului.

Dacă nu știi exact ce înseamnă colaborarea cu un designer de interior, care ar fi pașii, costurile și ce presupune un proces de amenajare cap coadă, contactează-ne și împreună vom alege varianta cea mai potrivită.

Tu ce proiect ai? Hai să ne cunoaștem!

Cum transformăm dorințele în realitate

meeting
Întâlnirea inițială

Cel mai important este să facem cunoștință. În această primă etapă identificăm cu exactitate stilul de amenajare dorit, necesitățile și funcțiile pe care trebuie să le îndeplinească spațiul. Împreună studiem poze, proiecte, articole de mobilier, palete de culori, de texturi, discutăm despre lumini și umbre astfel încât să putem porni încă de la început pe drumul corect.

architecture1
Planificarea proiectului

Munca efectivă începe cu o coală albă de hârtie, un creion și o ruletă. În această etapă ne familiarizăm cu spațiul efectiv, transpunem în acesta nevoile și dorințele benficiarului, identificăm costuri, stabilim bugete și termene împreună și realizăm schița 2D cu poziționarea mobilierului și planul electric.

search
Design și creație

Aceasta este etapa în care începem jocul cu creioanele colorate, aplicațiile și programele de specialitate. Pornim de la discuțiile inițiale, alegem culori, texturi, finisaje și piese de mobilier adaptate stilului ales apoi realizăm imaginile fotorealiste. Obiectivul nostru? Beneficiar 100% încântat de spațiul creat. Promisiunea noastră? Nu ne oprim până nu atingem obiectivul.

Proiecte Great2Design

Great2Design_portofoliu_14
Great2Design_portofoliu_15
Great2Design_portofoliu_20
Great2Design_portofoliu_16
Great2Design_portofoliu_11
Great2Design_portofoliu_14
Great2Design_portofoliu_15
Great2Design_portofoliu_20
Great2Design_portofoliu_16
Great2Design_portofoliu_11
previous arrow
next arrow