Dream in Black

Apartament Piatra Neamț

Elementele clasice îmbinate cu cele moderne, texturi catifelate, lumini calde, tonuri naturale de lemn și un gri antracit intens, aduc elganță și personalitate acestui apartament.

Dream in black_2

Amenajare livingroom

Nișa pentru riflaje a fost construită pentru a masca grinzile de susținere. Am construit o grindă falsă pentru a forma acest ancadrament care astfel s-a transformat într-o ramă de tablou luminoasă pentru riflajele de lemn.

Folosește imperfecțiunile pentru a crea armonie

Dream in black_3_resampled

Canapeaua de catifea tip Chesterfield aduce un aport de textură și o pată de culoare, iar ancadramentele murale te duc cu gândul spre eleganța castelelor franțuzești.

Dream in black_4

Bucătărie open space

Prin înlăturarea peretelui bucătăriei și prin montarea ușilor de sticlă și metal, am creat un flux deschis în centrul apartamentului în care insula bucătăriei este punctul de focus. Ușile din sticlă oferă un aspect modern și elegant, iar scaunele înalte de bar aduc un contrast plăcut adăugând un plus de culoare.

Dream in black_5
Dream in black_6
Dream in black_7
previous arrow
next arrow

Intimitate și linii continue cu uși Filomuro

Tapetul negru cu discrete nuanțe de gri și auriu maschează ușile filomuro de acces către dormitoare și băi, sublinind ideea de intimitate.

Mobilierul custom made din dormitoare optimizează spațiul la maxim. Culorile îmbinate, textura materialelor, corpurile de iluminat și întreaga atmosferă creată reflectă personalitatea beneficiarilor și atenția acestora la detalii

Dream in black_8
Dream in black_9
Dream in black_10
Dream in black_11
Dream in black_12
Dream in black_13
Dream in black_14
previous arrow
next arrow

Dream in black_eleganța și rafinamentul negrului nu se demodează niciodată

Locație: Piatra Neamț
Client: Privat
Suprafață: apartament 3 camere
Materiale: Mobilier MDF, catifea, tapet, uși filomuro
Var pereți: Benjamin Moore