CLUBUL DE LECTURĂ - Casa 1935 Bacău

Refugiu estetic și funcțional

Refugiu Estetic și Funcțional:
Un Sanctuar Modern pentru Un Anticar Pasionat

Suntem încântați să vă arătăm cum un spațiu tradițional a fost transformat într un sanctuar modern dedicat unui colecționar pasionat de artă și antichități.

Situată în centrul urban, această proprietate de 60 mp pe nivel se distinge printr o atmosferă masculină și o estetică captivantă, cu culori saturate și texturi bogate ce definesc fiecare cameră.

Casa_1935_Bacau_1

Amenajare biblioteca si birou

La primul nivel, stilul eclectic aduce împreună elemente clasice și moderne Candelabrele elegante și biroul solid se armonizează cu mobilierul personalizat, creând un spațiu plin de viață și funcțional, perfect pentru întâlniri de afaceri și relaxare
Fiecare piesă de mobilier, atent selecționată de noi și realizată de Mobilarom, evidențiază o predilecție pentru calitate și unicitate.
Casa_1935_Bacau_3
Casa_1935_Bacau_4

Amenjare dormitor

Dormitorul combină confortul cu o estetică sofisticată, oferind un loc de retragere din zgomotul vieții cotidiene.
Draperiile opulente și patul tapitat cu catifea albastră invită la relaxare
Casa_1935_Bacau_5
Casa_1935_Bacau_6

Spații functionale

Bucătăria și zona de dining reprezintă un echilibru perfect între estetică și funcționalitate, cu linii curate și finisaje de înaltă calitate.
Lumina naturală străbate generos spațiul prin ferestrele mari, scoțând în evidență atât designul, cât și colecția impresionantă de artă.
Optimizarea spațiului s-a realizat prin adoptarea unor soluții personalizate pentru depozitare
Casa_1935_Bacau_7
Casa_1935_Bacau_8

Cameră de oaspeți

Subsolul, transformat dintr o veche spălătorie, acum poartă un decor industrial, accentuat de o chiuvetă antică impresionantă, care constituie punctul central al designului.
Spațiul găzduiește acum o cameră de oaspeți și o zonă de depozitare, fiecare detaliu fiind finisat cu măiestrie de echipa Toroprest Team, constructorul nostru de încredere
Casa_1935_Bacau_9
Casa_1935_Bacau_mozaic_6
Casa_1935_Bacau_mozaic_7
Casa_1935_Bacau_mozaic_8
Casa_1935_Bacau_mozaic_1
Casa_1935_Bacau_mozaic_2
Casa_1935_Bacau_mozaic_3
Casa_1935_Bacau_mozaic_4
Casa_1935_Bacau_mozaic_5
previous arrow
next arrow