Design interior - online

de la 20 euro/mp

Pachetul de servicii online este potrivit pentru un proiect simplu și rapid. Primești pe email imagini fotorealiste și soluții ingenioase, ușor de implementat.


Cea mai avantajoasă opțiune, dacă ai nevoie de inspirație și imagini care să redea exact viziunea ta. Primești recomandări creative, dar și cele mai eficiente soluții de amenajare și optimizare a spațiului. Te ajutăm să alegi culori și texturi, piese de mobilier și să le găsești locul potrivit, pentru a profita la maxim de spațiu și a crea atmosfera dorită.

Great2Design_completare_3

Întreg procesul este simplu și rapid. Nu trebuie decât să ne trimiți schița spațiului, apoi vom discuta online toate detaliile necesare și vom reveni către tine cu propuneri personalizate și imagini fotorealiste


În plus, pentru realizarea design-ului, vom avea în vedere produse de linie, care de regulă sunt mereu în stocurile magazinelor.


Pachetul se adresează atât persoanelor fizice, cât și dezvoltatorilor imobiliari care vor să prezinte sugestii de amenajare rapide potențialilor clienți. 


Dacă ai un proiect de amenajare, noi suntem aici pentru tine! Pentru o ofertă personalizată nu puteți contacta oricând.