Despre Great2Design


Ce putem spune despre noi? Ne place să credem că suntem “dream team” pentru orice client.

Avem abordări creative diferite ceea ce asigură mereu perspectivă fresh și inspirație pentru ambele părți.
Credem în puterea culorilor dar în același timp ne luăm inspirația din natură și din nuanțele ei. Nu ne dăm în lături de la provocări care să ne scoată, atât pe noi cât și pe client din aria de confort, dar în același timp înțelegem limitările și perspectivele mai “așezate”.

Ascultăm cu atenție și acordăm mult timp pentru etapa de cunoaștere. Credem în puterea acestui prim pas al relației în care detaliile abia ies timide la suprafață, ideile despre amenajare încă nu s-au conturat și personalitățile celor implicați abia se ivesc de după poze și mood-boarduri.


Despre_2

Cine suntem?

Dincolo de stil de design, estetică, accesorii, finisaje și alte discuții despre interioare mai mici sau mai mari, suntem o echipă cu experiență în management.

Abordăm organizat fiecare proiect, cu atenție la resurse și buget, și colaborăm în baza unei proceduri care să eficientizeze procesul creativ pentru că știm că îți dorești o amenajare “wow” dar mai știm și că o vrei rapidă, accesibilă, și mai ales potrivită ție.

În ceea ce privește proiectele rezidențiale, comerciale sau Horeca, experiența de peste cinci în retail ne face să avem o cunoaștere bună a "customer insight", să știm la ce ne uităm când vorbim de un spațiu comercial și cum să aducem la aceeași masă ideile frumoase cu cele utile.


Mihaela

Mihaela_foto

Aș putea să trăiesc într-o veșnică vacanță la mare, undeva în Sudul Italiei. Sunt îndrăgostită de stilul modern și de cel coastal și dacă ar fi să aleg trei culori acestea ar fi verde, roșu și violet. Investesc oricând în tablouri și am mereu o vază plină cu flori.

Când intru într-o casă mă uit automat către corpurile de iluminat și obiectele de artă și cred că în orice amenajare calitatea finisajelor este esențială.

Despre_4

Cred că cea mai mare provocare într-o amenajare este să găsești echilibrul între nevoi și dorințe, să primești un buget gata stabilit de la client și să ai norocul ca acesta să nu ignore importanța obiectelor de decor și artă.

Anda

Despre_5

Când intru într-o casă observ prima oară culorile, fluxul de mișcare și linia mobilierului. Cred că e esențial să ținem cont atunci când începem o amenajare interioară de personalitatea celui care va locui acolo, de culorile care potențează spațiul și mai ales de o compartimentare corectă. Cred că acest ultim aspect este deseori ignorat dar face diferența pentru un cămin confortabil.


Sfătuiesc mereu clienții să nu se lase furați de peisaj atunci când merg la cumpărături. De cele mai multe ori un obiect cumpărat la impuls nu are de-a face cu decorul casei și nu se potrivește cu designul interior. 

Despre_6

Unde mă pierd eu? Printre corpurile de iluminat, covoarele din lână și tablouri. Dar când vine vorba despre o amenajare, fie că este apartament sau casă, identificarea dorințelor beneficiarului este esențială. Clientul poate să spună că vrea ceva frumos sau deosebit, noțiuni care sunt relative și cu interpretări diferite de la om la om.


Treaba noastră este să identificăm elementele din spatele acestui "frumos" și de multe ori să convingem clientul să nu facă rabat de la calitate. Aceasta înseamnă durabilitate, investiție sustenabilă și inteligentă, iar pe termen lung, bani economisiți. Cred că un proiect de vis este orice proiect la finalul căruia clientul este mulțumit și se regăsește cu adevărat într-un design de interior potrivit lui.

Cum transformăm dorințele în realitate

meeting
Întâlnirea inițială

Cel mai important este să facem cunoștință. În această primă etapă identificăm cu exactitate stilul de amenajare dorit, necesitățile și funcțiile pe care trebuie să le îndeplinească spațiul. Împreună studiem poze, proiecte, articole de mobilier, palete de culori, de texturi, discutăm despre lumini și umbre astfel încât să putem porni încă de la început pe drumul corect.

architecture1
Planificarea proiectului

Munca efectivă începe cu o coală albă de hârtie, un creion și o ruletă. În această etapă ne familiarizăm cu spațiul efectiv, transpunem în acesta nevoile și dorințele benficiarului, identificăm costuri, stabilim bugete și termene împreună și realizăm schița 2D cu poziționarea mobilierului și planul electric.

search
Design și creație

Aceasta este etapa în care începem jocul cu creioanele colorate, aplicațiile și programele de specialitate. Pornim de la discuțiile inițiale, alegem culori, texturi, finisaje și piese de mobilier adaptate stilului ales apoi realizăm imaginile fotorealiste. Obiectivul nostru? Beneficiar 100% încântat de spațiul creat. Promisiunea noastră? Nu ne oprim până nu atingem obiectivul.

Testimoniale

Recomand cu drag acest studio, mai exact serviciile celor două inimicare bat în spatele Great2Design - Anda și Mihaela. Am răscolit după cineva care să-mi pună sufletul intr-o încăpere și am găsit două minți creative, niște persoane care au ascultat cu atenție dorințele și viziunea mea. Vă mulțumesc ❤

Andreea Gavriluta
Andreea Gavriluță Owner and Founder la Firfior

V-am ales in urma unei recomandari, ati inteles exact ce ne doream si chiar daca timpul pe care l-am avut la dispozitie pentru renovare a fost foarte scurt, ati reusit sa ne transformati casa intr-o oaza de liniste si confort.Multumim!.

testimonial2
Otto Webber

Working with Great2Design was a great experience. From my initial inquiry to the final reveal, they made the entire design project process so easy. She is extremely talented and her aesthetic fit my exact style. Thank you so much for helping create such a beautiful living space of our house. I could never have done it without you!

June de Leon
June de Leon Real Estate Source Inc.