Pachet de bază

Design interior personalizat

de la 28 euro/mp

Personalizăm 100% soluțiile de design interior, în funcție de spațiul și dorințele tale. Primești imagini fotorealiste, liste de cumpărături și furnizori.


Începem cu o întâlnire față în față și evaluarea spațiului ce trebuie amenajat. Vom măsura și desena, îți vom arăta imagini, modele și stiluri, vom alege culori și texturi, stabilim cu creionul pe hârtie unde vom așeza piesele de mobilier, notăm detalii tehnice legate de structura pereților și planul electric.


După ce ne-am lămurit și știm care sunt necesitățile spațiului și așteptările tale, începem procesul de creație. Vom lucra cu programe și aplicații de design interior și ne folosim toată imaginația și creativitatea, ca imaginile fotorealiste pe care le pregătim pentru tine, să fie cât mai apropiate de viziunea ta, de texturile și culorile alese de tine. Aceste imagini te vor ajuta să alegi design-ul final potrivit pentru apartamentul, casa sau biroul pe care dorești să îl amenajezi.

Great2Design_completare_5

Stai fără griji, nu va trebui să colinzi magazine, să petreci ore în șir pe Internet pentru a găsi furnizorii de produse. Noi îți pregătim lista de cumpărături.


În această etapă, ne vom mai întâlni încă o dată pentru o sesiune de follow-up și consultanțăpentru cumpărături. Ne dorim ca experiența ta de reamenajare să fie cât mai plăcută și ușoară, iar la final, să știi exact ce ai nevoie și de unde le poți procura, cât te va costa și bineînțeles cum va arăta la final.


Pentru o ofertă personalizată nu puteți contacta oricând.