Design interior complet

de la 35 euro/mp

Doar alegi design-ul visat și intri în vacanță! Primești proiectul la cheie, amenajare interioară completă, fără grija meșterilor, firmelor de construcții.

Suportul nostru este constant în fiecare etapă de desfășurare a proiectului tău de amenajare interioară. Ne ocupăm de toate aspectele și detaliile, de la evaluarea inițială a spațiului, imagini fotorealiste, liste de cumpărături, până la aranjarea produselor în casa ta.

Orice spațiu dorești să amenajezi, noi preluăm toată responsabilitatea transformării imaginilor fotorealiste alese de tine, în realitate. Poate fi vorba despre spații noi în cartiere rezidențiale, dacă ești dezvoltator imobiliar, sedii de firme și birouri sau poate simți nevoia unei schimbări în casa ta și ai un proiect de reamenajare apartament sau ai o casă bătrânească la țară.

E timpul să îți pregătești bagajele! Noi ne apucăm de treabă, iar tu poți pleca în vacanță. La întoarcere, te va aștepta casa mult visată.

Great2Design_completare_2

Iată cum decurge întreg procesul de creare și implementare a unui pachet de servicii complete Great2Design.

Vom începe cu o întâlnirea inițială, pentru că este foarte important să ne cunoaștem, să înțelegem ce îți dorești și ai nevoie. În această primă etapă, identificăm cu exactitate stilul de amenajare dorit, necesitățile și funcțiile pe care trebuie să le îndeplinească spațiul. Vom intra în detalii, ne vom uita la imagini, proiecte, mobilier, palete de culori și texturi, discutăm despre lumini și umbre, astfel încât să ne asigurăm că am înțeles exact visul tău.

Urmează planificarea proiectului, în care noi ne familiarizăm cu spațiul efectiv, calculăm și măsurăm, identificăm costurile pentru a putea stabili împreună cu tine bugetul necesar și termenele de execuție. Tot în această etapă vom realiza o schița 2D, unde notăm exact poziționarea mobilierului și planul electric.

Pornind de la discuțiile inițiale, în continuare noi începem procesul de design și creație. Vom lucra cu programe și aplicații de design interior, ne folosim toată imaginația și creativitatea, pentru a alege cele mai potrivite culori, texturi, finisaje, piese de mobilier. La final, vom pregăti nenumărate imagini fotorealiste, astfel încât ție să-ți fie ușor să alegi design-ul interior potrivit pentru apartament, casă, spațiu de birouri sau orice alt proiect de amenajare.

După ce ai ales design-ul, ne ocupăm noi de toate! Știm cei mai buni furnizori de mobilier, vopsele, tapet, gresie, faianță, parchet, instalații, și avem înțelegeri cu ei, ceea ce însemnă și prețuri promoționale preferențiale. Asta se traduce într-un avantaj mare pentru tine, vei primi calitate la prețuri competitive. Cu siguranță când vei trage linie, vei salva cheltuieli suplimentare legate de întârzierile sau greșelile făcute de meșteri, zugravi, firme de construcții. Rămâne responsabilitatea noastră ca totul să decurgă conform planului și să ne încadrăm în termene și bugetul agreat, iar prețul negociat pentru serviciile de amenajare, să fie cât mai apropiat de cel final.

Ce facem noi în acest stadiu? Pregătim liste de cumpărături și furnizori, contractăm echipele de construcții, meșterii care vor lucra efectiv la proiectul tău.

Urmează cea mai importantă etapă, implementarea efectivă a proiectului agreat împreună, când vom comanda produsele și cu ajutorul echipei de tehnicieni începem procesul de transformare a spațiului. Atenția la detalii este esențială, de aceea suntem prezenți constant pe șantier, coordonăm îndeaproape întreaga execuție. Obiectivul nostru este ca rezultatul să ți se potrivească perfect.

Ultima etapă este livrarea la cheie a proiectului. Te invităm să vezi rezultatul final, ce cu siguranță te va încânta. Nu rămâne decât să te bucuri de spațiul nou amenajat și să ne recomanzi prietenilor tăi.

Dacă ai un proiect de amenajare, contactează-ne pentru o ofertă completă!