CĂSUȚA BUNICII

Amenajare casă bătrânească Roznov

Modernizarea casei bătrânești de la țară, pentru o familie care dorea o căsuță unde să se poată muta la începutul verii și în care să se simtă ca în timpul vacanței de vară.

Oricare dintre noi își amintește cu drag de casa bunicii. Fie o senzație, fie o culoare, fie un miros ne transpun imediat în acel spațiu dedicat copilăriei. Amintirile, sau fie doar dragostea față de trecut, ne fac pe mulți dintre noi să vrem să reamenajăm o casă batrânească, să o modernizăm și practic să îi dăm o nouă viață.

Casuta_bunicii_1

 Transformare casă bătrânească

Provocarea pentru acest proiect de design interior a fost recompartimentarea spațiului. Proiectul inițial prevedea trei camere, un hol și o debara.

Am transformat camera de lângă debara în bucatărie și, prin mutarea peretelui comun, am alocat suficient loc și pentru baie fără a sacrifica prea mult din spațiul viitoarei bucătării

Casuta_bunicii_2

 Amenajare baie 3 mp

Baia, deși are o suprafață de 3 mp, este suficient de încăpătoare pentru un duș cu lățimea de 80 cm. Panoul de lemn din baie a fost folosit cu rolul de a accentua ideea de rustic și pentru a avea un element de focus central care să întrerupă monotonia albului.

Roznov_casa_batraneasca_living

 Design interior în stil farmhouse

Stilul de design interior ales împreună este farmhouse, iar patul, soba, elementele metalice din bucătărie, baie și unele corpuri de iluminat, toate aduc accente industriale.

Pentru a menține atmosfera originală, am ales să nu îndreptăm pereții original construiți din chirpici, să păstrăm soba din dormitor și parte din mobilier.

Casuta_bunicii_4

 Amenajare hol

Pentru pardoseală am ales parchet tip dușumea, iar culoarea verde a ușilor duble de la hol aduce un contrast necesar și jucăuș. Amenajare living

Pentru living am ales o canapea extensibilă pentru posibili musafiri și am plasat și un birou pentru temele de vacanță ale fetiței.

Casuta_bunicii_5

Colaborarea cu proprietarii a fost una de excepție ei dorindu-și să își aducă maxim contribuția. S-au implicat constant și chiar au muncit alături de noi și de constructor. Ei sunt cei care au construit panoul de lemn din baie, cei care au vopsit tâmplăria verde și dulapul vechi din dormitor și cei care au montat mobilierul din întreaga casă.

Vacanță plăcută E, N si M.

previous arrow
next arrow

Dacă ai un proiect de amenajare, noi suntem aici pentru tine! Pentru o ofertă personalizată ne puteți contacta oricând.

Locație: Piatra Neamț
Client: Persoană fizică
Suprafață: 58 mp
Materiale: Parchet tip dușumea
Vopsea lemn: Benjamin Moore

Mobilier: piese mobilier și bucătărie Ikea