JUST CHILL

Amenajare interioară cabană Valea Prahovei

Iată cum am reamenajat o cabană de pe Valea Prahovei, construită în anii 90, într-un spațiu vesel care invită la relaxare, optimism și serenitate.

Suprafața fiind destul de mică (parter: 25 mp, etaj: 20 mp), provocarea a fost să îmbinăm în același spațiu mai multe funcții, astfel încât activitățile zilnice să urmeze un flux firesc, iar spațiul să devină suficient.

Picture 1

Design interior vesel și relaxant

Intenția noastră a fost încă de la început, să păstrăm cât mai multe din elementele originale.   Prima culoare aleasă a fost cea pentru tâmplărie, care practic a dat un ton ludic întregului proiect. Dorința a fost ca spațiul să fie unul vesel care invită la relaxare, optimism și serenitate.

Picture 2

La parter, am amenajat camera de zi și bucătăria.

Parterul de doar 25 mp, cuprinde bucătăria și camera de zi, cu zonă de luat masa. Tot aici, sub scara de acces la etaj, am construit o zonă de depozitare în care am introdus și frigiderul.

Picture 3

Dressing mascat

Pentru a menține dormitorul cât mai liber, tot la parter am creat zona pentru dressing - Zona este mascată de o ușă tip hambar care întărește stilul farmhouse dorit.

Picture 4

Elemente vintage

Soba pe lemn și scaunele de la masă aduc o notă vintage și plină de căldură, întregii încăperi.

Picture 5

La etaj, dormitor cu bibliotecă și terasă

În cadrul dormitorului de la etaj, am înlocuit ușa inițială de doar 60 cm adâncime cu o ușă dublă de acces spre terasă pentru a crea o continuitate între interior și terasa exterioară, dar și pentru a lumina natural mult mai bine camera.

Picture 6

Lumină naturală

Lumina caldă care pătrunde de pe terasă, luminează discret biblioteca din partea opusă, invitând la aventuri cu miros de tipar.

Picture 8
Picture 7
Picture 9
previous arrow
next arrow

Tu ce proiect ai? Hai să ne cunoaștem!

Împreună vom găsi cele mai inspirate soluții de design pentru casa sau afacerea ta, în funcție de bugetul și preferințele tale.

Locație: Valea Prahovei
Client: Persoana fizica
Suprafață: Parter: 25 mp, Etaj: 20 mp
Materiale: Lemn.
Vopsea lemn: Benjamin Moore